15.01.2015

Перекази «Швидка копійка» стали доступними для користувачів WEB-банкінгу «Ощад-24/7»

Ощадбанк запустив новий сервіс, який надає можливість користувачам WEB-банкінгу «Ощад-24/7» здійснювати термінові перекази «Швидка копійка» в національній валюті в режимі онлайн. Таким чином, користувачі WEB-банкінгу можуть отримувати кошти на свій картковий рахунок, а також переказувати гроші тим, хто не має рахунків в Ощадбанку. Через кілька секунд після відправлення переказу адресат одержує SMS-повідомлення з контрольним номером та сумою переказу. Отримати та здійснити переказ можна в майже 4000 установах Ощадбанку, в яких розміщено логотип СТП «Швидка копійка».

«Сьогодні дедалі більше клієнтів при виборі банку зважають на наявність каналів дистанційного обслуговування. Користуючись онлайн-сервісами, клієнти отримують максимум зручностей при мінімальних витратах часу. Тож ми постійно розширюємо можливості для клієнтів. Відтепер користувачі WEB-банкінгу «Ощад-24/7» можуть переказувати гроші за «Швидкою копійкою» родичам, знайомим, всім тим, хто не має карткових рахунків в Ощадбанку, а вони у свою чергу можуть переказувати гроші на картковий рахунок користувачів WEB-банкінгу. Словом, обслуговуватись в Ощадбанку стало ще зручніше», – зазначив директор департаменту електронної комерції та платіжних засобів Ощадбанку Володимир Москаленко.

«Наша мета - перевести обслуговування клієнтів в online, зробивши продукти і сервіси банку максимально комфортними та безпечними для клієнтів. Саме тому ми активно вдосконалюємо наші продукти, використовуючи новітні технології і можливості дистанційних каналів обслуговування», – відзначив заступник голови правління Ощадбанку Антон Тютюн.

Кількість користувачів WEB-банкінгу «Ощад-24/7» перевищила 290 тисяч. Щомісяця до системи підключаються понад 20 тисяч клієнтів та здійснюється понад 80 тисяч операцій.

«Швидка копійка» є лідером серед систем переказів, що працюють виключно в мережі одного банку. Її мережа є найрозгалуженішею порівняно з системами грошових переказів інших банків. Тарифи «Швидкої копійки» є одними з найнижчих на ринку грошових переказів, загальний обсяг операцій у 2014 році становив 2 млрд. 556 млн. грн.

Прес-служба Ощадбанку

100 USD 2653.8902