31.10.2014

Ощадбанк ламає стереотипи

Ощадбанк перетворюється на сучасний банк, зробивши ставку на впровадження всього спектра новітніх технологій. Метою перетворень є максимальна доступність до сервісів Ощадбанку та зручність користування ними.

«Ощадбанк ламає стереотипи. Це вже не стара ощадкаса лише для сплати комунальних платежів, а універсальний банк зі 100% державною гарантією захисту вкладів і найбільшою мережею відділень. Рівень сервісу, стандарти обслуговування, операційна швидкість — усе змінюється кардинально, відповідно до потреб сучасної активної людини і викликів сьогодення», — заявив голова правління АТ «Ощадбанк» Андрій Пишний.

Зміни відбуваються за кількома напрямами:

По-перше, Ощадбанк створює умови для більш активного використання можливостей віддаленого доступу до банківських послуг: web- i mobile-банкінгу «Ощад 24/7». Розвиток цих сервісів кардинально змінює якість обслуговування i надає можливість залучати принципово нову для банку аудиторію — людей з активною життєвою позицією, які підтримують високий темп життя. На сьогодні до web- i mobile-банкінгу Ощадбанку підключено близько 250 000 клієнтів. Приріст цієї аудиторії становить 20 000 користувачів на місяць.

По-друге, інтенсивно розвивається мережа інформаційно-платіжних терміналів, так званих «кіосків» за допомогою яких можна здійснити певні операції: оплатити комунальні послуги, поповнити телефонний рахунок, здійснити переказ коштів тощо. Наразі функціонує близько 1000 терміналів. Їх кількість планується подвоїти протягом кількох місяців. Важливо, що як кіоски, так i банкомати Ощадбанку працюють також і з картками інших банків.

По-третє, ми розпочали процес модернізації відділень. Оновлені банківські офіси оснащені таким чином, щоб максимально спростити роботу з клієнтом: просторі приміщення, багато операційних кас, присутність у залі обслуговування менеджерів-консультантів. До кінця 2014 року планується відкрити близько 100 відділень нового формату, а наступного року вони відкриватимуться щотижня.

Разом із цими перетвореннями Ощадбанк пропонує нову ідеологію i новий погляд на перспективи розвитку державних банків, які в усьому світі відіграють ключову роль у фінансовій системі і є найбільшими інвесторами національних економік.

Детальніше у нашому медійному релізі press.oschadnybank.com/oshhadbank-zlamuye-stereotypy

100 USD 2603.1112
100 EUR 2908.4561