14.10.2014

Інформаційно-платіжні термінали Ощадбанку приймають картки інших банків

Інформаційно-платіжні термінали самообслуговування Ощадбанку відтепер стали доступними не тільки клієнтам цього банку. Скористатись терміналами можуть держателі карток міжнародних платіжних систем MasterCard та VISA, емітованих будь-яким українським банком. Кількість терміналів досягла 1000 од. по всій країні.

Понад 70 компаній у Києві уклали з Ощадбанком договори з оплати послуг у терміналах. Отже, клієнти можуть оплачувати комунальні послуги, газопостачання, мобільний зв’язок, Інтернет, ІР-телефонію, CDMA-зв’язок, телебачення, штрафи ДАІ, а також здійснювати страхові платежі,  благодійні внески тощо.

«Інформаційно-платіжні термінали з кожним днем стають дедалі популярнішими, адже користування ними значно економить час клієнта та дає змогу швидко здійснювати певні операції. До кінця року ми встановимо в наших відділеннях ще 200 терміналів», -зазначив   заступник голови правління Ощадбанку Антон Тютюн.

Користуючись терміналом Ощадбанку, клієнт також має можливість перевіряти залишок на рахунку, поповнювати рахунок готівкою, переказувати кошти між картковими рахунками, відкритими в Ощадбанку, а також з/на рахунок «Мобільні заощадження», отримувати міні-виписку операцій по картці тощо.