27.08.2014

Ощадбанк впровадив технологію випуску платіжних карток без ПІН-конвертів

Ощадбанк запровадив технологію випуску неперсоніфікованих платіжних карток без ПІН-конвертів. Відтепер клієнт самостійно обирає зручний для нього ПІН-код у момент отримання картки.

Банк випускає неперсоніфіковані (миттєві) картки без нанесення імен та прізвищ їх держателів на базі міжнародних платіжних систем MasterCard і VISA.

«Завдяки власному потужному процесингу Ощадбанк постійно розширює спектр сучасних дистанційних каналів обслуговування та інноваційних карткових продуктів для максимального задоволення очікувань і потреб клієнтів. Відтак, впровадження карток без ПІН-конвертів робить користування ними ще зручнішим: при отриманні картки клієнт сам встановлює ПІН-код, який йому зручно та просто запам’ятати. Нова технологія має й інші переваги. По-перше, клієнти отримуватимуть картки в коротший термін, ніж раніше. По-друге, відмова від друку ПІН-конвертів знижує ризик розкриття ПІН-коду третім особам, а значить, захист персональних даних клієнта став більш надійним», – зазначив заступник голови правління Ощадбанку Антон Тютюн.

Крім цього, такі картки дають змогу уникати випадків обов’язкового перевипуску картки у зв’язку з втратою ПІН-конверта. Випадки, коли клієнт забув ПІН-код, також порідшають, адже забути самостійно встановлений код набагато складніше, ніж комбінацію цифр, автоматично обрану системою.

«Сьогодні Ощадбанк зазнає докорінних змін. Ми змінюємося і технологічно, і зовні, і ментально, адже саме цього чекають від нас клієнти. Ощадбанк – незмінний атрибут української держави, і ми готові до якісних перетворень заради розвитку та процвітання України», – зауважив Антон Тютюн.