27.08.2014

Дельта Банк списує кредитну заборгованість пораненим і загиблим у зоні АТО бійцям

На засіданні Ради директорів АТ « Дельта  Банк » від  13 серпня 2014  року  було прийнято рішення списувати заборгованість за наданими банком кредитами військовослужбовцям ,  які були поранені або вбиті в ході проведення антитерористичної операції на сході України .

Родичі  поранених або загиблих у зоні АТО бійців можуть звернутися до Дельта Банку для списання  кредитного  боргу військового. Для цього треба надати  документи,  на підставі яких банк спише заборгованість .

Заборгованість  по кредитним договорам  списується всім бійцям , які постраждали або загинули під час проходження військової служби в зоні АТО,  про яких Дельта Банку вдалося отримати інформацію .  Оскільки централізованої системи отримання даних про поранених і загиблих немає ,  виникають складнощі. Тому Дельта Банк  розіслав запити  на отримання такої інформації у всі можливі джерела ,  а саме Національну Гвардію України ,  Службу безпеки України ,  Міністерство оборони України та прикордонні війська.  На жаль, н а сьогоднішній день банк отримує дані в повному обсязі тільки від самих громадян.