19.08.2014

Зберігайте спокій і депозити в Ощадбанку за підвищеними процентними ставками

Ощадбанк підвищив процентні ставки за депозитами фізичних осіб у гривні, доларах США та євро, тим самим довівши їх до середньоринкового рівня.

У національній валюті підвищено депозитні ставки на весь діапазон строків. Так, ставки за депозитами у гривні виросли в середньому більш ніж на 2% річних. При цьому підвищення ставок стосується як короткострокових, так і довгострокових вкладів. Таким чином, за вкладами у гривні клієнти Ощадбанку можуть одержати до 19,5% річних.

Ощадбанк завжди прагне запропонувати своїм клієнтам найзручнішу лінійку вкладів та найвигідніші умови за ними. Так, згідно з останнім підвищенням процентних ставок за вкладами в доларах США клієнт може одержати до 8,75% річних, за вкладами в євро — до 6,5% річних. При цьому Ощадбанк пропонує клієнтам відкрити депозитний вклад в іноземній валюті на широкий діапазон строків — від 7 днів до 3 років та вибрати найбільш оптимальний для себе спосіб одержання відсотків — наприкінці строку дії депозитного договору, щомісяця або щоквартально.

«Ставки за депозитами в Ощадбанку відповідають середньоринковому рівню. В Ощадбанку не ризикують і надійно зберігають гроші, виплачуючи за них належні відсотки. Отже, наші ставки - ціна спокою вкладника, впевненого в надійності банку. Крім того, відкривши депозит в Ощадбанку, клієнт отримує найбільший привілей, який не може надати жодний банк в Україні, - стовідсоткову державну гарантію повернення вкладів фізичних осіб», - зазначив заступник голови правління Антон Тютюн.